Centre Fuji Vilanova i la Geltrú

93 815 83 27

Decora la teva llar

Les fotografies són un element decoratiu molt accessible. Per molt pocs diners pots decorar amb fotos les habitacions de casa teva. En funció de l’habitació, pots utilitzar fotos amb diferents motius i acabats. Així, si vols decorar la sala amb fotos pots utilitzar un tipus d’acabat diferent que si el que vols és decorar amb fotos la cuina o al dormitori.

Les teves fotografies es poden convertir en un fantàstic element decoratiu a casa teva o en el teu lloc de treball, i per això són cada vegada més utilitzades en decoració d’interiors.

D’aquesta manera, pots utilitzar la impressió en fotolienzo, en panell lleuger o en foto panell per decorar amb les teves fotos qualsevol espai, ja sigui per a tu o per regalar a algú especial.

El saló, el dormitori, la cuina o el despatx són espais ideals per mostrar el teu art.

Centre fuji Vilanova té cura  de cadascun dels teus treballs, revisant i ajustant els originals i supervisant acuradament el procés  de revelat o d’impressió.

                          FOTOLIENZO                            

Feu clic a la imatge per ampliar

Per als nostres fotolienzos utilitzem un llenç d’alt gramatge, 100% cotó i lliure d’àcids. Amb això assegurem la màxima qualitat i estabilitat en el temps de la tela.

Un cop imprès, apliquem un procés d’envernissat sobre el llenç amb dos objectius. D’una banda, el de protegir el fotolienzo del pas del temps; i l’altra, el de potenciar els colors de la fotografia, anul · lant l’efecte mat original del llenç.

La impressió es realitza en llenç de cotó d’alta resistència i muntat en un bastidor de fusta de 3cm de gruix.

Un format elegant i un acabat professional que llueix en qualsevol paret de casa teva.

FOTOPANEL

Feu clic a la imatge per ampliar

Impressió sobre taula de fusta de 10mm amb cantell bisellat. Tant la vora del bisell com el fons de taula en el cas del fotopanel lux es pot escollir entre una àmplia gamma de colors.

Una opció més moderna que no renuncia a la qualitat. Una manera de fer que els pòsters llueixin millor i es mantinguin en perfectes condicions per sempre.

FOAM

Feu clic a la imatge per ampliar

El foam o cartró ploma de 10 mm amb reforç d’alumini a l’interior ens ofereix la possibilitat de treballar al centímetre sense ser necessari respectar les mesures estàndard. Permet donar-li acabat rígid a totes les fotografies. En la impressió utilitzem paper fotogràfic Fuji Professional, assegurant la qualitat i estabilitat del resultat.

Una opció lleugera, moderna i jove, per donar-li un aspecte diferent i original a les teves fotos

PANELL LLEUGER

Feu clic a la imatge per ampliar

El panell lleuger és una escuma de poliuretà de 2cm, xapada i cairejada, podent tenir un acabat blanc o negre. És un material molt lleuger i molt resistent. En la impressió utilitzem paper fotogràfic Fuji Professional, assegurant lacalidad i estabilitat del resultat.

Un dels formats més elegants i lleugers per decorar amb les teves fotos. Igual que en una exposició fotogràfica!

Així que, si vols decorar amb fotos, no ho dubtis: tria les teves fotos i l’acabat que desitja.

 Parets amb fotos  -PHOTOWALL-

Feu clic a la imatge per ampliar

Una de les últimes tendències decoratives: decorar amb les teves fotografies Hi ha diverses maneres de fer una composició. A les fotos es poden veure diverses formes: combinant diverses mides, fent formes geomètriques, omplint espais, ampliant-les perquè adquireixin més protagonisme.

Crear racons, inventar detalls, mirar i gaudir d’instants emotius que vols tenir sempre a la vista.

Aquí teniu una plantilla per començar